Kategorija proizvoda

Promocija

Šta je Sea Frozen Bonito?
Jul 07, 2018

Šta je Sea Frozen Bonito ?


Ribari su obično poznati kao bombe zbog svojih granata. Oni pripadaju glavi škorpiona, podunarima tune, porodici tune, podmamili rude i rodu.

Telo lignje je vreteno i debelo, sa 8 do 9 malih plavušica na dorzalnoj ploči; 14 do 15 analnih peraja i 8 do 9 malih plavuša. Obložen oblak sa plavim plodom ima 4 do 7 uzdužne pruge na strani tela, telo je plavo-braon, abdomen je srebrno bijele boje, a ploči su svetlo sive. Veća je duža od više od jednog metra, a dužina tela je 400 do 500 mm.

U zapadnom Pacifiku postoji velika, izuzetno topla i smešna voda koja se zove topao bazeni. Postoji jedna od najvećih populacija lososa, koja su najaktivnija na zapadnom dijelu toplog bazena, gdje se susreću dva sistema okeanskih struja s potpuno različitim nivoima vode, stvarajući zbližavajuću zonu oko kojih hranljivih materija, planktona i malih riba su vrlo koncentrirane . Lignja koja lutaju okolo može se samo migrirati sa strujama. U proleće i ljeto, dolaze u grupe i mogu se uhvatiti širom obale.

To je migratorna riba gornjeg sloja gornjeg sloja, višestruki klaster u preseku hladne i toplotne mase u sjajnoj oblasti i na morskom području gde se razrađuje kvalitet vode. Pojavljuje se u površinskom sloju do dubine 260 metara u dnevnom vremenu i pluti noću. Maloljetnici, lignje, mekušci i male ljuspice koje plene na sardine i druge ribe. Morske oblasti gde se pojavljuju lignje često su praćene morskim pticama i lovom na hranu iznad ribe. Odrasli i larvi šarana imaju očiglednu sezonsku raspodelu, a svi su seksualno zreli u dobi od 3 godine, a na ostrvima Nansha period se kreće od marta do avgusta, a plutajuća jaja se proizvode. Lignja je glavna meta tunjevine. To je takođe meta za ribolov trolling mreža. To je važna ekonomska riba okeaničnosti kao što je tun. Može se koristiti za svežu hranu ili napravljenu u slane i suhe proizvode. Glavne svjetske ribolovne zemlje koriste lignje za preradu konzerviranih proizvoda, koje su vrlo popularne na evropskom i američkom tržištu. Lignja ima širok raspon distribucije. U vodama Indijskog okeana, Tihog okeana i Atlantskog okeana iznad 15 stepeni Celzijusa, postoje tragovi lignje, a rezerve su obilne, a izgledi za razvoj i iskorišćenost su optimisti.


  • QR CODE
  • facebook