Kategorija proizvoda

Promocija

Ekonomska vrijednost Sea Frozen Bonito?
Jul 07, 2018

Ekonomska vrijednost Sea Frozen Bonito?


Sea Frozen Bonito je ekonomska riba od značaja. Ima dobar ukus i može se proizvoditi u drva za ogrev, konzervisanu hranu i sashimi. Ima zapis ciguatoxa.

Lignja je glavna meta tunjevine. To je takođe meta za ribolov trolling mreža. To je važna ekonomska riba okeaničnosti kao što je tun. Može se koristiti za svežu hranu ili napravljenu u slane i suhe proizvode. Glavne svjetske ribolovne zemlje koriste lignje za preradu konzerviranih proizvoda, koje su vrlo popularne na evropskom i američkom tržištu. Lignja ima širok raspon distribucije. U vodama Indijskog okeana, Tihog okeana i Atlantskog okeana iznad 15 stepeni Celzijusa, postoje tragovi lignje, a rezerve su obilne, a izgledi za razvoj i iskorišćenost su optimisti.

Supa bonito koja se često koristi u japanskoj kuhinji je napravljena od lignje. Lignje se kuva u Japanu koristeći posebnu tehniku, a nakon ponovnog uklanjanja riblje kosti, više puta se puši. Zbog toga što je dimljena lignje teška kao drveni blok, ona se takođe zove "drvena riba". Poznato je i kao škorpion koji koristi ovu dimljenu lignju kao glavni sastojak i napravljen je od granularnih materijala napravljenih od različitih aminokiselina i materijala nukleinske kiseline. Ulje, poznato i kao "muyu", jedan je od najčešće korišćenih začina u japanskim i japanskim porodičnim kućama.


  • QR CODE
  • facebook