Kategorija proizvoda

Promocija

Karakteristične navike morskog zamrznutog Bonita
Jul 07, 2018

Karakteristične navike morskog zamrznutog Bonita


Sea Frozen Bonito je dužine 1 metar i ima vretenastu, debljinu, glatku površinu i vrlo razvijenu caudalnu pero. Glavna karakteristika je da abdomeni na strani tela imaju nekoliko uzdužnih tamnih traka. Na dorzalnoj plavuti šarana ima 8 do 9 malih plavuša; 14 do 15 analnih peraja i 8 do 9 malih plavuša. Obložen oblak sa plavim plodom ima 4 do 7 uzdužne pruge na strani tela, telo je plavo-braon, abdomen je srebrno bijele boje, a ploči su svetlo sive. Veća je duža od više od jednog metra, a dužina tela je 400 do 500 mm.

鲣 je migratorska riba gornjeg sloja toplote (na obali Japana, šaran od proleća do ljeta na sjeveru, od jeseni do zimskog juga, zbog sezonske migracije), distribuiran u umerenim u tropske oblasti, multi-klaster u zračenju zona Raskrsnica i morsko područje gde se kvalitet vode razjašnjava.

To je zoru, riba čučka koja cvjetava na površini do dubine 260 metara u dnevnom vremenu. Plutaju noću i često jedu ribe i ljuske kao što su sardine i bambus rogovi.

Lignja voli da prati kite i ajkule da bi vršila kolektivno plivanje. Prvo pojesti veću hranu u vodi, a ostalo je lako progutati ajkulu kitova. Ležaljka ima 8 do 9 malih plavuša; analni peruti su od 14 do 15, a male peraje su od 8 do 9.

Kokoške ajkule takođe sijaju lignje, koje su simbiotski odnosi. Morske oblasti gde se pojavljuju lignje često su praćene morskim pticama i lovom na hranu iznad ribe.

Šaranski plijen na sardine i druge ribe za maloletnike, ljiljane, mekušce i male ljuspice. Obično stotine hiljada repa vraća se u plivanje u okeanu, hranu na malu ribu, škampi i lignje. Oni su njihova omiljena hrana. Ako se pronađu, oni će biti napadnuti od vrha do dna, tako da nema mjesta za pobeg.

Par: ne

Sljedeći: Šta je Sea Frozen Bonito?

  • QR CODE
  • facebook