O nama

Vrući proizvodi

O nama

Fujian Zhanhua International Trading Co, Ltd (ZHANHUA) , osnovana 2007, je profesionalni dobavljač i procesor različitih proizvoda od lignja i lignje, kao što su: illex lignje, ogromna lignje, file lignje, cvet lignje, skuša, bonito, crna marlin itd.


Kao vodeći dobavljači morskih plodova, naš glavni cilj je zadovoljiti kupce i tržište po našoj profesiji, kvalitetu, proizvodnji i efikasnosti.

Više pažnje posvećuje vrhunskom kvalitetu i konkurentnosti. uvek odaberemo i nabavljamo sirovine iz direktnog izvora pažljivo, zatim transportujemo u naše fabrike za preradu i hladnjače, ili odmah izvezemo na klijente.

Mi smo sposobni da obradimo 20x 40 "kontejnere lignje i ribe svake nedelje. Takođe, uspostavljamo dugoročne odnose i saradnju u stalnom odnosu sa mnogim fabrikama prerade i hladnjačama.


U međuvremenu, trudimo se da poboljšamo efikasnost. naš stručni stručni tim može brzo odgovoriti na vaše pitanje i naređenje. I naša logistička kompanija osnovana je 2011. godine, posedujući neke hladnjače i duboko sarađujući sa mnogim kamioničarima i brodskim kompanijama, tako da se Vaša narudžba može odmah isporučiti na vaše tržište.


Sa profesionalnim timom, velikim kapacitetom za obradu i visokim efikasnošću, mi smo vaš trust partner.

1.png

Da bi znali trend tržišta i pokazali nam više klijenata, Zhanhua uvijek prisustvuje globalnoj ribarskoj i prehrambenoj ekspozici.

2.png  • QR CODE
  • facebook